Daarom… exclusief voor de lesbische single!
Wij zouden liegen wanneer we zouden beweren dat vrouwen alleen maar mooie, lieve, zorgzame charmante wezens zijn. Of dat elke lesbienne zo grappig en gevat is als rolmodel Ellen Degeneres of onze eigen Claudia de Breij.

Helaas… niets zo mooi maar complex als de VROUW! En als we het hebben over het matchen van TWEE vrouwen, al dan niet onderhevig aan emoties en hormonale grillen, dan begrijp je dat enige lef en ervaring gewenst is.

Doelgroep

Exclusief voor single vrouwen die zoeken naar die éne vrouw!

Locatie

Nederland en België.

WAAROM

Voor een serieuze lesbische liefdesrelatie.

Zijzoekthaar.nu – veilig in handen van ervaringsdeskundigen
Persoonlijk hebben wij nooit last ondervonden van onze geaardheid, maar wij zijn ons bewust van de beperkingen die wij vrouwen op professioneel en liefdesgebied kunnen ervaren. Het publiekelijk tonen van je liefde voor die ene vrouw is niet altijd evident. Bij ZIJZOEKTHAAR.NU bieden wij jou veiligheid en discretie. Je bent bij ons in handen van ervaringsdeskundigen, en weten dat het leven van een ‘Single’ niet altijd ‘Happy’ is.

Jouw zoektocht, onze missie!
Wij geloven oprecht dat, al kan de zoektocht nog zo lang en moeilijk zijn, er voor iedereen een ware liefde is. Wij zien het als onze missie om jou tijdens deze zoektocht bij te staan in het zoeken naar een bij jou passende liefdevolle vrouw.

Wel professioneel, niet doorsnee!
Wij hechten veel waarde aan een professionele aanpak. Dat betekent niet dat wij geen creatieve oplossingen zoeken of een ‘9 tot 5’ mentaliteit hebben. Flexibiliteit, inlevingsvermogen, respect en oprechte interesse in jou en jouw situatie!

Interesse gewekt?
Neem vrijblijvend contact op met 085-8001022 of info@zijzoekthaar.nu Je bent van harte welkom!

Zijzoekthaar.nu

Contactinformatie

Correspondentie 
Grace Mouthaan 
085-8001022
www.zijzoekthaar.nu

Informatiepakket

Vraag vrijblijvend een gratis informatiepakket aan.

Start typing and press Enter to search