Duurzame man-vrouw relaties sinds 1969

Wie is Stichting Date en waar staan we voor?
Stichting Date bestaat sinds 1969 en is daarmee het oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. We zijn erkend door de BVSK, aangesloten bij de geschillencommissie en in het bezit van het Singles Keurmerk. Stichting Date staat bekend om zijn ‘serieuze’ bemiddeling. Dit kunnen we garanderen door het persoonlijke aspect en de goed opgeleide consulenten. Onze unieke werkwijze met de partnerboeken, de onbeperkte kennismakingen en het zélf kiezen en gekozen worden zorgt voor goede slagingskansen. Stichting Date werkt ook snel: binnen een week uw eerste contact. Stichting Date heeft geen winstoogmerk en de bijdrage voor de dienstverlening is naar draagkracht.

Doelgroep

Alle niveaus

Locatie

Nederland

WAAROM

Zelf kiezen en gekozen worden met partnerboek.

Zelf kiezen en gekozen worden
Met het unieke partnerboek van Stichting Date hebt u alles zelf in de hand. Zelf kiezen en gekozen worden in combinatie met onbeperkte kennismakingen geven u pas écht kans van slagen. Met het partnerdoek in de hand of online via het hoog beveiligde digitale partnerboek op onze website, mag u helemaal zélf kiezen en helpen wij u om uw doel te bereiken, veilig en betrouwbaar, zoals u van een degelijk bureau mag verwachten en tóch met alle gemakken van deze tijd. Vanzelfsprekend mag u ook van uw consulent persoonlijke voorstellen verwachten, haar inzichten leiden regelmatig tot een goede match.

Professionele begeleiding
De consulent in uw regio gaat graag een gesprek met u aan en maakt samen met u een karakterprofiel van uzelf. Dit levert een enorm voordeel op. U bent er zelf bij betrokken zodat u zichzelf hierin herkent en er ook voor 100% achter staat. Zelfkennis is immers de sleutel tot succes, een realistisch profiel biedt ook de beste slagingskansen en voorkomt teleurstellingen. Wat heeft u een potentiële partner te bieden? Welke persoonlijkheid past dus bij u? De professionele begeleiding van uw eigen consulent is van grote toegevoegde waarde. De consulent voegt haar deskundigheid en ervaring in relatiebemiddeling toe. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat juist diégene die belangrijk voor ú is zich ook tot uw persoonsbeschrijving aangetrokken voelt.

Een fijner leven komt een stap dichterbij
Elk mens is anders. Er is echter een gemene deler; een mens wil niet alleen door het leven. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar. Positieve ervaringen als: samen op vakantie, lekker uit eten of een goed glas wijn, zijn zoveel waardevoller als men dat met iemand kan delen. Ook de steun die men van elkaar ervaart, bij het verwerken van de minder positieve kanten in het leven, is voor ons mensen onontbeerlijk. Maak vandaag nog een begin en wij gaan graag voor u aan de slag, zodat u binnen een week na uw inschrijving ook uw eerste contact kunt hebben.

Stichting Date

Contactinformatie

Correspondentie
Ans Verhagen-van Dooren 
Postbus 38
5469 ZG Erp
0800 – 022 02 25
www.stichtingdate.nl

Informatiepakket

Vraag vrijblijvend een gratis informatiepakket aan.

Start typing and press Enter to search