Duurzame man-vrouw relaties sinds 1969

Op naar een mooie relatie!

PartnerSelect richt zich op mensen die op zoek zijn naar een duurzame relatie in de vorm van samenwonen, huwelijk of lat-relatie. Mensen die ervoor willen gaan. Actief en ondernemend: mensen die het heft in eigen hand nemen en die vooruit willen.

We zijn één van de grootste bureaus van Nederland. Er staan veel mensen bij ons ingeschreven. Grote kans dat uw toekomstige partner ertussen zit.

Doelgroep

Mensen in de leeftijd tussen 25-85 schrijven zich bij ons datingbureau in.

Locatie

PartnerSelect is actief in heel Nederland, dus ook bij u in de regio!

WAAROM

Discreet, persoonlijk en doelgericht.

Sterke punten
Typisch PartnerSelect is de persoonlijke bemiddeling. U hebt een vaste consulent en kunt vertrouwen op een team van ervaren bemiddelaars. Zij zetten zich persoonlijk voor u in. Eerst is een uitgebreid intakegesprek om u en uw partnerwensen te leren kennen. Daarna start de bemiddeling en ontvangt u zolang het nodig is passende partnervoorstellen.

Een partnervoorstel bestaat uit een uitgebreide persoonsbeschrijving en is voorzien van een kleurenfoto. Hebt u elkaar gevonden of wilt u om een andere reden de bemiddeling stoppen? Wij werken niet met een langdurig contract. U betaalt per maand en kunt zich maandelijks
uitschrijven.

Benieuwd naar uw slagingskans?
De slagingskans bij een relatiebureau verschilt van persoon tot persoon. In welke regio zoekt u iemand, van welke leeftijd en welk opleidingsniveau? Het zijn allemaal factoren die uw slagingskans kunnen beïnvloeden. Om u een eerlijk advies te geven over uw kansen heeft PartnerSelect een speciale test ontwikkeld. U beantwoordt tien vragen en krijgt op basis daarvan een rapport toegestuurd. Deze test is geheel gratis en vrijblijvend.

Uw slagingskans? Surf naar: www.slagingskans.nl en doe de test!
Of bel: 088-1997000. Onze medewerkers staan u graag te woord.

PartnerSelect Relatiebemiddeling

Contactinformatie

Correspondentie
J.W.M. van Leeuwen
Postbus 4000
3133 AT Vlaardingen
O. van Noortlaan 108-118
3131 AT Vlaardingen
088-1997000
www.partnerselect.net

Informatiepakket

Vraag vrijblijvend een gratis informatiepakket aan.

Start typing and press Enter to search