Het bureau voor jong en oud! Liefde kent geen leeftijd.
Wij geloven in een persoonlijke en eerlijke relatiebemiddeling.
Al onze profielen zijn gegarandeerd echt en oprecht. Dit doen wij door met alle cliënten een uitgebreid intake gesprek aan te gaan. We investeren veel tijd in deze persoonlijke kennismaking en intake.

Doelgroep

Singles vanaf 25 jaar tot 80 jaar en ouder; van MBO- tot universitair-niveau.

Locatie

Date & Match is een landelijke organisatie.

WAAROM

Persoonlijk en energiek

Dat is de aanpak die werkt.
De consulenten van Date & Match Relatiebemiddeling kijken verder dan de standaard vragen. Op deze manier kunnen we jouw karaktereigenschappen en wensen optimaal in kaart brengen. Zo maken we de slagingskans het grootst en besparen we jouw teleurstellingen.

Oprechtheid en eerlijk.
Na de intake wordt een uitgebreid persoonlijk profiel opgesteld en werken we samen toe naar de juiste match. Samen met een team van consulenten wordt er in goed overleg naar jou en jouw mogelijke match gekeken. Vanaf het eerste contact tot een voorstel zijn wij heel transparant en eerlijk.

Contact.
Is jouw interesse gewekt of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons. De consulente uit jouw regio zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Date & Match is een landelijke organisatie.

Er zijn verschillende manieren hoe je contact met ons op kunt nemen, kijk waar je jezelf het beste bij voelt. Heb je nog andere vragen dan kan je deze mailen naar info@date-match.nl

Date & Match Relatiebemiddeling

Contactinformatie

Correspondentie
Patricia Koenders
Kerkplein 16
6581 AC Malden
088 022 64 64
www.date-match.nl

Informatiepakket

Vraag vrijblijvend een gratis informatiepakket aan.

Start typing and press Enter to search